Geef je nu op voor hét bruidje van de maand Alberto Axu Couture

Wat is liefde voor jou? Waar hebben jullie elkaar voor het eerst ontmoet? Wanneer wist je: dit is de ware, met hem wil ik oud & grijs worden? Hoeveel passessies gingen er aan vooraf voor jij dé bruidsjurk vond van je dromen?

Wil jij hét bruidje van de maand worden?
Geef je dan nu op door een e-mail te sturen naar jessica@mediastap.nl

Bruidje van de maand Alberto Axu Couture

Ja, ik wil hét bruidje van de maand worden!
SUPER-LEUK!

Belangrijk: je bent bereid om een vragenlijst in te vullen per e-mail en deze antwoorden samen met een paar prachtige trouwfoto’s van jullie speciale dag op te sturen naar ons. Zo kunnen wij er een mooi blog van schrijven, zoals we dat ook hebben gedaan bij het bruidje van de maand februari 2018 Malou Ersoz.

Bruidegom van de maand Alberto Axu Couture

Wij zouden het super tof, maar dan ook echt super tof! vinden als ook mannen zich opgeven voor onze rubriek ‘bruidje van de maand’. Natuurlijk krijg je dan de titel ‘bruidegom van de maand’. Hoe leuk is het om eens een man in the spotlight te laten staan en zijn kant van de bruiloft te belichten. Mannen, opgeven maar!

In the Spotlight | Bruidje of bruidegom van de maand Alberto Axu Couture

Altijd al eens in the spotlight willen staan? Dan is dit je kans! In the Spotlight: nou, zeg dat wel. Met meer dan 75.000 volgers op Facebook en 54.000 volgers op Instagram gaat dat zeker lukken.

Geef je nu op voor het bruidje of de bruidegom van de maand. Klik hier om ons een mailtje te sturen

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top