Bijzondere trouwjurk

Sta in het middelpunt met onze bijzondere bruidsjurken

Je trouwdag is misschien wel de meest bijzondere dag van je leven. Daarbij hoort natuurlijk ook een bijzondere trouwjurk. Een jurk waar jij al sinds dat je een klein meisje was van droomt en waar jij je beeldschoon in voelt, om te stralen op jouw grote dag. Bij Alberto Axu vind je een unieke bruidscollectie met meer dan 300 bijzondere bruidsjurken. Genoeg keuze om gegarandeerd de jurk van jouw dromen te vinden!

Fill 1 Maak direct een afspraak

Op maat gemaakte bruidsjurken

Iedere bruid is uniek en dus is iedere droomjurk ook uniek. Bij Alberto Axu gaan we graag samen met jou op zoek naar jouw perfecte trouwjurk. Een bijzondere bruidsjurk die past bij jouw figuur en stijl waar jij je beeldschoon in voelt en op en top in kan stralen tijdens jouw grote dag. Om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk perfect aanvoelt, maken onze kleermakers deze precies voor jou op maat. Maar ook als je dingen aan de jurk wil aanpassen, zoals andere mouwtjes, meer of juist minder versieringen of zelfs het veranderen van de rok, kunnen onze kleermakers je helpen. Zo weet je zeker dat jij straks in een unieke jurk naar het altaar loopt.

Maak direct een afspraak voor je bijzondere trouwjurk

ALBERTO AXU Couture is op dinsdag t/m vrijdag geopend van 10:30 uur tot 17:30 uur. In de weekenden zijn we geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. Wij zien je graag snel terug in onze prachtige bruidswinkel (van méér dan 400 m2). Alberto en zijn team van bruidsstylisten staan voor de klaar zodat jij jouw exclusieve droomjurk kan vinden. Bovendien heb je ook de keuze uit verschillende bruidsaccessoires die de look helemaal compleet maken! Tot snel!

Afspraak maken
De koffie staat klaar!

Ontdek de speciale trouwjurken van Alberto Axu

In onze bruidswinkel van ruim 400m2 vind je stuk voor stuk bijzondere trouwjurken. Droom alvast weg bij de A-lijn trouwjurkenprinsessenjurken of zeemeerminjurken op onze site en maak direct een afspraak voor een passessie.

 

Onze bruidsstylistes helpen je tijdens het passen van de jurken en geven je persoonlijk advies. Welke modellen accentueren jouw vrouwelijke vormen en welke kleuren staan mooi bij jouw huid? Samen met jouw meegebrachte gasten maken we er een gezellig en bijzonder moment van.

 

Om het totaalplaatje af te maken, vind je bij Alberto Axu ook prachtige bruidsaccessoires, zoals schoenen, kroontjes, tiara’s en sluiers. Wij denken graag met je mee in het vinden van bijzondere trouwjurk voor jouw bijzondere dag!

Succesverhalen
Denise Koster Zevenhuizen
20/08/2020

Al voordat ik wist dat ik ging trouwen wist ik één ding wel, als ik ooit ga trouwen dan een trouwjurk van Alberto Axu. Bij de eerste keer passen, goed advies gekregen en werd mijn droomjurk op maat gemaakt. Alles was mogelijk en bespreekbaar. Meer dan tevreden en veel complimenten gehad over mijn trouwjurk op onze grote dag! Foto's zijn gemaakt door Michelle Wever Photography - www.michellewever.com

Groetjes Denise
Katinka van Briemen
10/06/2020

Een prachtige jurk bij Alberto gezien die ik wel iets meer naar mijn smaak aangepast wilde hebben. Alles was mogelijk, meerdere keren voor maten opmeten geweest zodat de jurk echt perfect zou zitten. Bij het ophalen van de jurk zat deze perfect en zijn de laatste dingen aangepast. Super tevreden over de communicatie, klantvriendelijkheid en service. Ik raad iedereen aan hier je jurk/pak te halen. Bedankt Alberto en medewerkers!

Groetjes Katinka
Lavina Kilinc
23/08/2019

Ik wilde graag wat foto’s delen van mijn mooiste dag, want wat was ik mega blij met mijn jurk! Bedankt voor het meedenken en het verzorgen van het complete plaatje. Het was absoluut perfect :)

Groetjes Lavina
Demi Blum
14/06/2019

Ontzettend goed en leuk geholpen bij Alberto Axu! Je krijgt alle aandacht en wat zijn de jurken prachtig!! Alles wordt naar wens gemaakt, ik heb mijn droomjurk gevonden! Bedankt Alberto en Raziye

Groetjes Demi Blum
+ 31 (0)6 81 051 725