Alberto Axu Couture bestaat 11 jaar Giveaway

Alberto Axu Couture bestaat 11 jaar en dat moet gevierd worden. En hoe:
WIN WIN WIN de ultieme Happy Bride Package! Je kunt onder andere de bruidsjurk van je dromen winnen, helemaal op maat gemaakt. En er is nog veel meer…
In totaal geeft Alberto voor €5000,- aan prijzen weg. Prijzen die zorgen voor een perfecte bruiloft!

Waarom de Alberto Axu Giveaway?

We bestaan 11 jaar en wie jarig is trakteert! Daarnaast vinden we het tijd om stil te staan bij hoe het allemaal begon. Inmiddels is Alberto Axu Couture gevestigd in het centrum van Zeist (omgeving Utrecht). Een locatie in het midden van het land. Gemakkelijk bereikbaar voor iedere bride or groom to be. Met ruim 400m2 oppervlakte waarin zijn unieke collectie aan bruidsjurken, avondjurken, trouwpakken en maatpakken gepresenteerd worden.

11 jaar geleden…

11 jaar geleden was Alberto een man met een droom en een visie. Een droom die startte in Enschede in de schuur van zijn ouders. Met als visie vrouwen zich op hun mooist te laten voelen op de meest bijzondere momenten. In zijn jurken. Met zijn handgemaakte, unieke collectie bekleedde hij fashionable ladies voor exclusieve gelegenheden en bekende en onbekende brides to be voor hun grote dag. Voor een stijlvol trouw- of maatpak voor de goedgeklede man draait hij zijn naald en draad ook niet om en al snel ontgroeide hij de garage van zijn ouders.

‘11 jaar later is het tijd om wat terug te doen! Geheel op z’n Axu’s. Door jou de mooiste dag uit je leven te bezorgen met deze ultieme Happy Bride Package.’

Angstige ouders zagen dat hij zijn studieboeken verruilde voor naald, draad en meetlint. Tot ze merkten dat zijn creaties ook buiten de stadsgrenzen steeds meer terrein wonnen. De verhuizing naar een meer centrale plek in Nederland kon niet uitblijven en hij opende zijn eerste bruidswinkel in Gouda.

11 jaar later…

11 jaar later is het tijd om wat terug te doen. Geheel op z’n Axu’s! Door jou de mooiste dag uit je leven te bezorgen met deze ultieme Happy Bride Package. Daarom pakken wij uit met een betoverende winactie.

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Of ken jij een aanstaande bruid? Dan ga je hier ongetwijfeld heel blij van worden. Meedoen is easy. Volg de instructies op de pagina en scoor zoveel mogelijk punten.

De actie start op 24 april en vanaf dat moment heb je precies een maand de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. 24 mei wordt het eindsignaal gegeven. Geef even de tijd om alle resultaten te analyseren. Dan maken we 26 mei de winnaars bekend. Spannend!

De Ultieme Happy Bride Package

De bruidsjurk van je dromen, op maat gemaakt? Yours! Een overnachting in een luxe bruidssuite? Got it! Een spectaculaire wedding fotoshoot? Oh yeah! En er zijn nog veel meer Prijzen te winnen. In samenwerking met een aantal grote namen. Wat dacht je van een volledig verzorgde bruidsmake-up door professionele make-up artist Esra Cantekin of professionele hair styling door Glamorous Hairstyling. WOW!??

Hoe kun je winnen?

1. De winactie kun je vinden op Happy Bride Giveaway Package
2. Door allerlei handelingen kun je eenvoudig punten scoren. Bijvoorbeeld door het liken van onze facebookpagina, reageren op facebook posts, etc.
3. Je kunt bijhouden hoe hoog je staat in de ranking en wat je kunt doen om meer punten te scoren.
4. De nummers 1,2 en 3 winnen grote prijzen. Je bent ook gegarandeerd winnaar bij 500 en 1000 punten. Check hier de prijzen.
5. Meedoen kan tot en met 24 mei 2019. 26 mei maken wij de winnaars bekend.
6. Lees hier de algemene voorwaarden.

Eindelijk een winactie die je helemaal zelf in de hand hebt.

LET’S GO…?

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Leave a Replay

Scroll naar top